Лайм

Українська співачка випустила перший онлайн-кліп - відео знімали згідно з нормами карантину

Артистка не стала чекати закінчення карантину і зняла кліп вдома

Українська виконавиця TARABAROVA (Світлана Тарабарова) презентувала кліп на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.

Прем'єра відеоряду відбулася на YouTube-каналі артистки. "Ми це зробили. Не порушуючи правил карантину: знімали online, монтували online, малювали online!", - поділилася емоціями Світлана.

Реалізувати ідею допомогла режисер Інна Грабар. Ідея вимагала ретельної підготовки - вся команда годинами в онлайні обговорювали образи і макіяж, повторювали танцювальні рухи, вибирали локації і ракурси зйомок, консультувалися, як краще виставити світло.

Фоловери співачки прийшли в захват від кліпу і подякували їй за позитив, який вона дарує в цей непростий для України і всього світу час.

"Вауууу! Дуже крутий і запальний кліп! Дякую за позитив", "Спасибі за промінчик позитиву!!! Всім здоров'я!!", "Восторг дівчата", "Вау, скільки мотивації", "Гімн карантину", "Просто круть! Це фурор! Ви дуже круто все продумали", - захоплюються фанати в коментарях під роликом.

  • Учасниці гумористичного проекту "Жіночий Квартал" студії "Квартал 95" переспівали знамениту українську пісню "Чом ти не прийшов?", вставивши в неї рядки про коронавірус. Відео було знято за нормами карантину - не виходячи з дому.
  • Раніше Потап в рамках свого сольного проекту ПТП випустив пісню "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавірусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.


Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях