RU  UA

Зірки

Вирішив мене згвалтувати: Pianoбой поділився шокуючою історією з дитинства

На той момент Дмитру було 12 років

Український музикант Дмитро Шуров (Pianoбой) заявив, що пережив сексуальне домагання. На той момент майбутньому артистові було 12 років.

Шокуючою історією з дитинства співак поділився в програмі "Неймовірна правда про зірок". Дмитро згадав, як одного разу до них додому прийшов друг його батьків, який займався з хлопчиком музикою.

Фото: instagram.com/dmitry_shurov

"Вдома нікого крім нього та мене не було, - згадує Шуров. - І він вирішив мене згвалтувати. Я рефлекторно, з великими труднощами вирвався і втік. Я зачинився у ванній і чекав, поки ця ситуація не закінчиться".

Цю історію Дмитро переживав один, оскільки з батьками у нього були непрості стосунки. "Я не відчував, що батьки на моєму боці", - говорить музикант.

Єдиним порятунком тоді для хлопчика стала музика. "Дуже по-різному діти, які опиняються в такій ситуації, реагують: хтось йде до батьків, а хтось - до музики. Я пішов в музику. Я точно знаю, що речі, які сталися зі мною в дитинстві і які я задушив, вони пішли в музику", - зізнався Шуров.

  • Раніше Pianoбой презентував кліп на ліричну пісню "Пустеля". Музикант вибрав для зйомок приголомшливі локації: льодовики Ісландії і поля під Києвом.
  • Також Дмитро Шуров знявся в ролику МОЗ про протистояння коронавірусу. Музикант своїм прикладом закликає дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.