Лайм

До сліз, до мурашок: DZIDZIO з симфонічним оркестром потужно виконав Молитву за Україну

Михайло Хома виконав духовний гімн України, написаний в 1885 році композитором Миколою Лисенком і поетом Олександром Кониським

Михайло Хома (DZIDZIO) в черговий раз вразив українців потужним вокалом, разом з Молодіжним симфонічним оркестром виконавши духовний гімн України "Боже великий, єдиний". Музичне відео з'явилося на YouTube-каналі співака.

Ідея записати "Молитву за Україну" виникла у музиканта кілька місяців тому, під час роботи над державним гімном. Команді довелося працювати в дуже стислі терміни, але запис був готовий вже до свята Благовіщення (25 березня). Прем'єру вирішено було зробити 11 березня, у свято Вербної неділі.

"В таке велике свято давайте разом помолимося за Україну: віднині через тиждень буде ВЕЛИКДЕНЬ!" - написав Михайло.

Величне відео для духовного гімну зняли в Софійському соборі. Учасники проекту вважають, що молитва допоможе людям пережити непрості часи, з якими зіткнулася Україна і весь світ.

Фанати DZIDZIO тепло зустріли Молитву за Україну:

"Нарешті бачу, як виглядає цей красивий чоловік. То це він, бідний, скільки років мав кривлятися на сцені, щоб заробити гроші на те, щоб співати те, що любить", - пишуть в коментарях.

"Михайло! Навіщо ховати такий голос під маскою Дзідзьо? Ти неймовірний. Саме такого виконання не вистачає в нашому телеефірі. Спасибі! Чекаємо більше! До речі, гімн ти співаєш найкраще в Україні!"

"До сліз, до мурашок! Це неймовірно!"

  • Джамала виконала свою переможну пісню на домашньому концерті Євробачення. "Не було жодного дня, коли б я співала 1944 і думала, що втомилася від неї", - зізналася вона.
  • Український оркестр записав ефектний кавер на Біллі Айліш в режимі онлайн. У записі ролика взяли участь 25 музикантів з різних куточків України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Dzidzio, Дзідзьо

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях