Лайм

Після перемоги над коронавірусом Том Хенкс розповів про лікування в Австралії і життя на карантині

Актор став ведучим вечірнього шоу SNL прямо в своєму будинку

Том Хенкс виступив у несподіваній ролі ведучого гумористичного шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі" (SNL), записавши випуск у себе на кухні. У ньому 63-річний актор пожартував про перенесений коронавірус і свій спосіб життя на карантині.

Фото: instagram.com/tomhanks

"Це дивний час, щоб намагатися бути смішним, але це все, що потрібно SNL, тому давайте спробуємо, чорт візьми, - сказав Хенкс. - Чому я ведучий? Ну, по-перше, я став тією самою знаменитою "канаркою в шахті" для коронавірусу. З тих пір, як мені поставили діагноз, я почав більше походити на [героя мультсеріалу] "Американський папаша", ніж будь-коли раніше: ніхто не хоче бути зі мною дуже довго, і я змушую людей почуватися ніяково".

Актор нагадав, що COVID-19 йому діагностували в березні, коли він перебував в Австралії на зйомках фільму "Елвіс".

"Австралійці фантастичні, вони використовують градуси Цельсія замість Фаренгейта для вимірювання температури. Тому, коли мені сказали, що у мене 36, я вирішив, що це дуже погано (нормальна температура людського тіла в Фаренгейтах - 98,6). Виявилося, що 36 це добре, а 38 - погано. Саме так кажуть актрисам в Голлівуді, - пожартував Хенкс. - Але зараз ми з дружиною Ритою Вілсон в порядку. Ми повинні перебувати вдома, як і всі інші. Цей костюм - перше, що я вдягнув окрім спортивних штанів з 11 березня. Моїй дружині довелося мені допомагати, бо я забув, як його носити!"

Підводячи підсумки, зірка "Форреста Гампа" подякував медичним працівникам, продавцям продуктових магазинів і працівникам ресторанів, які підтримують країну в непростих умовах загального карантину.

  • Раніше дружина Тома Хенкса розповіла, як перемогла рак і коронавірус. 5 років тому Риті Уілсон зробили двосторонню мастектомію у зв'язку з раком грудей.
  • Тим часом користувачі мережі публікують свої невдалі стрижки на карантині. Не всі стали красивішими в самоізоляції, зате точно повеселилися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.