Лайм

Демі Мур і Брюс Вілліс показали, як правити світом зі свого дивану: фото

Сім'я відокремилася в будинку Демі Мур і чудово проводить час

Демі Мур і Брюс Вілліс розлучені вже 20 років, але карантин проводять разом з трьома дочками і їхніми другими половинками. Затишними сімейними фотографіями 57-річна актриса ділиться в Instagram.

Фото: instagram.com/demimoore/

У новій публікації Демі показала, як вся родина, включаючи 65-річного Вілліса, 31-річну Румер, 29-річну Скаут і 26-річну Таллулу, дружно позує з книгою Лаури Дей "Як правити світом зі свого дивана". Також на фото присутні бойфренди Скаут і Таллули Джейк і Діллон, і невідомий чоловік, який, імовірно, є новим обранцем Мур.

Фото: instagram.com/demimoore/

Фото: instagram.com/jostrettell

Раніше Демі Мур зізнавалася в любові соціальним мережам, які допомагають підтримувати зв'язок з близькими під час карантину.

⁣ "Хоча мені пощастило бути в безпеці зі своїми дівчатками, я дуже рада, що у нас є соціальні мережі, що зв'язують нас з тими, за ким ми сумуємо. Мені дуже подобається бачити, як люди використовують Instagram для добра і позитиву. Дивно бачити, як всі віртуально з'єднуються і знаходять способи знайти комфорт в цьому новому світі", - написала актриса.

Тим часом, саме соціальні мережі зараз пов'язують Брюса Вілліса з його дружиною Еммою Хемінг. Модель, на якій актор одружився в 2009 році, відсутня на сімейних фото Мур і її дочок, але активно коментує їх в Instagram. "Добре виглядаєте, загін. Сумую за вам", - написала вона під знаменитим фото, на якому колишнє подружжя позуює в обнімку в однакових піжамах.

Фото: instagram.com/buuski/

  • Дуейн Джонсон розчулив соцмережі відео, на якому вчить 4-річну дочку профілактиці коронавірусу. Зірка бойовиків показав себе в милому амплуа.
  • Кім Кардаш’ян тим часом передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти дітям достатньо уваги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підпісуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях