Лайм

Це завжди дарує радість: Олег Винник розповів про великодню традицію родом з дитинства

Співак проводить світле свято в колі сім'ї

Уже цієї неділі, 19 квітня, православний світ відзначатиме Великдень. Напередодні світлого свята український співак Олег Винник поділився сімейною традицією, якої дотримується щороку.

"Для мене, як для віруючої людини, Великдень завжди був і залишається найбільшим і світлим святом. Раніше в цей день обов'язково ходив до церкви на службу. Люблю цей хвилюючий стан, святе таїнство, з величезною повагою ставлюся до всіх традицій", - розповів артист каналу "Україна".

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

У дитинстві співак допомагав мамі готувати великодній стіл: діставав з печі готові паски і самостійно їх прикрашав. А після церкви вся сім'я збиралася за великим столом і пробувала традиційні святкові страви.

Зараз співак також продовжує святкувати Великдень в родинному колі і завжди дотримується традиції, яку "забрав з собою з дитинства".

"Полягає вона в тому, щоб стикнутися один з одним крашанками, хто кого переможе. А ще об лоб можна – так перевіряється характер. Це завжди дарує радість за столом і дає можливість знову відчути себе дитиною", – зазначив артист.

  • Раніше українська співачка Оля Полякова поділилася фірмовим рецептом паски. Зірка стверджує, що в майстерності приготування пасхального хліба їй немає рівних.
  • Читайте також на theLime, як приготувати ніжну паску на сирі. Готують її в спеціальній формі у вигляді пірамідки, але можна використовувати будь-яку іншу ємність. Головне, щоб обрана форма мала отвір, куди стікатиме зайва рідина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях