Лайм

Галкін в день народження Пугачової поділився зворушливим відео зі співачкою та дітьми

Примадонна святкує 71-й день народження

Вранці 15 квітня родина співачки Алли Пугачової зворушливо привітала її з днем народження. Артистці виповнився 71 рік, і до цієї дати її чоловік Максим Галкін з дітьми, двійнятами Лізою та Гаррі, приготували сюрприз - букети квітів, вірші і, звичайно ж, торт зі свічками.

Відео привітання Пугачової Галкін опублікував на особистій сторінці в Інстаграм. Діти зачитали мамі вірші, назвавши артистку кращою серед мільйонів жінок: "Ти найкраща з мільйонів жінок. Кохана, рідна, нам приклад".

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on

Слова дітей, квіти і кульки зворушили артистку. Пугачова обняла дітей, не стримавши емоцій. Пізніше Ліза, Гаріі та їх зіркова мама станцювали і почали позувати для фото. Сам же Галкін відзначився коротким коментарем до відео: "З днем народження, кохана!" - написав під роликом пародист.

Лише за перший час з моменту публікації ролик на сторінці Галкіна зібрав понад 500 тис. переглядів. У коментарях прихильники бажають примадонні довголіття, родинного затишку і багато любові.

Зустрічі з мамою-іменинницею чекає і її старша дочка Крістіна Орбакайте. На особистій сторінці у соцмережі співачка також поділилася яскравим відео-привітанням. У ньому взяла участь і онука Пугачової Клавдія.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k)

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки