Лайм

Популярний препарат для лікування коронавірусу викликав у дружини Тома Хенкса важкі побічні ефекти

63-річна співачка закликала з обережністю ставиться до хлорохіну

Дружина Тома Хенкса розповіла, що препарат хлорохін, який часто використовують для лікування симптомів коронавірусу, категорично їй не підійшов. Ліки від малярії 63-річній Риті Уілсон дали після діагностики COVID-19 в Австралії, але хлорохін не тільки не допоміг їй перемогти вірус, але й викликав важкі побічні ефекти.

Фото: instagram.com/ritawilson/

У новинній програмі CBS This Morning Вілсон розповіла, що після прийому хлорохіна відчула нудоту, запаморочення і слабкість м'язів. "Ми повинні бути дуже уважні до цього препарату. Ми не знаємо, чи безпечний він в цьому випадку", - сказала вона.

Тисячі тяжкохворих пацієнтів з коронавірусом в усьому світі отримують хлорохін і його нову версію гидроксіхлорохін, але клінічні дослідження їх ефективності та безпеки для лікування COVID-19 поки відсутні.

Вілсон і Хенкс були одними з перших голлівудських зірок, які оголосили про позитивний результат тесту на коронавірус. Вілсон розповіла, що вони дуже втомлювалися, відчували себе некомфортно, не хотіли, щоб їх чіпали. Вона також страждала від втрати смаку та нюху, ознобу і підвищення температури до 38 градусів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.