Лайм

Я не маю вільної хвилини: актриса Ольга Куриленко здивувалася скаргам на нудьгу в ізоляції

Актриса довго чекала можливості зайнятися особистими справами

Голлівудська актриса з України Ольга Куриленко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, здивувалася скаргам користувачів соцмереж на нудьгу в ізоляції. За словами знаменитості, раніше вона могла тільки мріяти про таку кількість вільного часу, тому сьогодні приділила його справам, до яких все ніяк не доходили руки.

"Мені не треба нікуди їздити, мені не треба працювати. Я чекала цієї перерви вічність, і тепер можу надолужити згаяне", - розповіла в Інстаграм актриса.

Як зазначила Куриленко, вдома завжди можна знайти масу справ: "Кулінарія, сортування старих і непотрібних речей, які можна пожертвувати або просто викинути - звільніть місце у вашому домі! Переберіть речі, фотографії, файли на вашому комп'ютері. Викидайте зайве!"

Крім цього, додала актриса, тепер у неї з'явився час і для самоосвіти: "Читайте! Розвивайтеся. Вивчіть нову мову. Проведіть добре час з рідними, якщо ви живете в одному домі".

Розпланувавши свій карантин, актриса зіткнулася з тим, що в її графіку не залишилося і вільної хвилини. При цьому мова йде не тільки про завантаженість, але і про хороший відпочинок, для якого також не було часу раніше.

Фото: instagram.com/olgakurylenkoofficial

"Жодного разу мені не було нудно. Навпаки, я вважаю, що мої дні проходять дуже швидко, і я хотла б, щоб дні були довшими. І нехай я зайнята особистими справами, я все одно відпочиваю від роботи. Якщо ви не хворієте, насолоджуйтеся цим часом!" - уклала Куриленко.

  • Актриса українського походження Іванна Сахно, яка теж бореться з коронавірусів, йде на поправку. Зірка фільмів "Тихоокеанський рубіж 2" і "Шпигун, який мене кинув" повідомила, що почуває себе значно краще.
  • Вилікуватися від Covid-19 вдалося і актору Тому Хенксу. Раніше зірка картин "Форрест Гамп" та "Зелена миля" розповів про лікування в Австралії і життя на карантині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях