Лайм

Пив горілку вранці: Каньє Вест розповів про проблеми з алкоголем

Репер зізнався, що в минулому був функціональним алкоголіком

У новому інтерв'ю журналу GQ Каньє Вест зізнався, що в минулому був алкоголіком, але ніхто не звертав уваги на його проблему, оскільки залежність не впливала на його роботу і соціальне життя.

"Одного разу я був в офісі, працював над колекцією одягу, а в холодильнику стояла пляшка горілки. Я збирався почати пити вдень, але потім схаменувся і подумав: "Диявол, ти не переможеш мене сьогодні". Одне це рішення - як татуювання. Усвідомивши, що мені доводилося пити щодня, я кинув. Але ніхто мене не попереджав, ніхто навіть не сказав: "Гей, ти функціональний алкоголік", - розповів Каньє. - Люди називали мене божевільним, люди називали мене як завгодно - але не функціональним алкоголіком. І я продовжував зранку змішувати апельсиновий сік з горілкою".

За визначенням фахівців Гарвардської школи охорони громадського здоров'я, функціональний алкоголік - це людина, яка продовжує працювати і підтримувати стосунки, будучи при цьому залежною від спиртного. Функціональні алкоголіки не відповідають загальному стереотипу про алкоголізм, що може привести до заперечення проблеми з боку самого хворого, його співробітників, членів родини та друзів.

  • Дружина Каньє Кім Кардаш’ян передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти дітям достатньо уваги.
  • Несподівано для всіх знаменитий репер виявився художником. Шкільні малюнки Каньє Веста оцінили в десятки тисяч, хоча колись він продавав їх за $ 10

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки