Лайм

Олег Винник незвично переспівав хіт "Шльопки" - як відреагувала Оля Полякова

Співак записав свою рок-версію

Український співак Олег Винник представив свою рок-версію хіта Олі Полякової "Шльопки". Таким чином артист вирішив підняти настрій не тільки шанувальникам, а й колегам.

Про це музикант написав у своєму Instagram. "Я обіцяв вам дещо несподіване. Всім нам зараз хочеться позитиву. І я вирішив підняти настрій не тільки моїм глядачам, але і колегам. Під час недавнього туру ми записали кілька музичних імпровізацій. Дивіться першу прямо зараз", - написав Винник.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Оля Полякова явно не очікувала почути свою пісню в такому форматі, про що свідчить її коментар під роликом. "Аааа! Серйозно? Ну це вогонь!", - відреагувала співачка а кавер-версію хіта.

Фанати співака також були приємно здивовані і тут же розсипалися в компліментах своєму кумирові. "Ось це круто, дякую вам велике за такий сюрприз, несподівано і дуже круто", "Ваш вокал просто щось. Ще й цей драйвовий рокерський стиль, прям до мурашок", "Це просто бомба! Так хотілося почути від вас чогось важкенького. Шльопки навіть не відразу розпізналися", - пишуть коментатори.

  • Раніше шанувальники мали змогу почути спільне виконання Олега Винника та Олександра Пономарьова. Чоловічий дует розбавила Таюне - бек-вокалістка Винника.
  • А також змогли оцінити хіт Олександра Пономарьова "Я люблю тільки тебе" у виконанні Олега Винника.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.