Лайм

Принц Чарльз розчулив соцмережі зворушливим фото з онуком-іменинником

Королівська родина святкує день народження молодшого сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон

23 квітня принцу Луї Кембріджському виповнилося 2 роки, і люблячий дідусь не забув привітати його з днем народження. У Instagram 71-річного принца Чарльза з'явилося фото, на якому він тримає малюка в міцних обіймах.

"Маленький принц насолоджується обіймами свого діда, принца Уельського", - йдеться в підписі до знімка, який зробила Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська.

Фото: instagram.com/clarencehouse

Портрет дідуся і онука набирає тисячі лайків і захоплених коментарів.

"Це така мила фотографія. Воістину особливі зв'язки існують між бабусями, дідусями і їніми онуками", - пишуть шанувальники королівської родини. - "Так рада бачити тут стільки любові! Моє серце розтануло!" "Подивіться, як він любить свого дідуся!"

Зараз принц Луї разом з 6-річним братом Джорджем, 4-річною сестрою Шарлоттою і батьками живуть у відокремленому маєтку в Норфолку. Заміський будинок 18 століття був весільним подарунком королеви Єлизавети принцу Вільяму і Кейт Міддлтон.

  • 21 квітня королева Великобританії Єлизавета II відсвяткувала свій 94-й день народження. Ось три кумедні історії з Єлизаветою II, за які її будуть любити завжди.
  • Раніше Принц Чарльз переміг коронавірус і його історія знову зробила королеву Єлизавету II зіркою мемів про безсмертя. Тут ми зібрали кращі з них.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях