Лайм

Мила і справжня: Олена Кравець захопила фанів домашнім фото без макіяжу

Знімок зробив трирічний син акторки

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець не боїться показати себе справжню. 43-річна знаменитість опублікувала у своєму Instagram "чесне" фото, на якому зображена без грама косметики на обличчі і з розпатланим волоссям.

У підписі до знімка комедійна артистка зізналася, що кадр зробив її трирічний син. "Мам, посміхнися, позалуста!", - прокоментувала Олена цитатою Вані, а також додала хештеги #когдасынфотограф #фреддифорева #неидеальна_я.

Фото: instagram.com/lennykravets

Шанувальники акторки, які з нетерпінням чекають від неї домашніх знімків, прийшли у захват. Вони засипали Олену компліментами, захоплюючись її природною красою.

"Така красива", "Дуже мило", "Така гарненька", "Таке живе справжнє фото", "Найкрасивіші фото це коли нас фоткати діти. Я помітила що ці фотки по особливому наповнені життям на обличчях "мам". Олена ви тут дуже мила і справжня", - пишуть фанати.

  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.
  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.