Лайм

5 коротких фільмів для карантину, які захоплюють не гірше блокбастерів

Кращі короткометражні фільми на YouTube

Вибрати фільм на карантині буває непросто: завжди є ризик, що за цікавим трейлером ховається нудна історія, на яку зовсім не хочеться витрачати дві години свого життя. Для тих, хто не налаштований ризикувати, theLime зібрав список короткометражних фільмів, які захоплять вас з головою.

Людина-посмішка (2013)

Жанр: трагікомедія

Після автомобільної аварії герою Віллема Дефо доводиться жити з моторошною гримасою: через пошкодження нерва навіть найсумніші події не можуть змусити посмішку зійти з його обличчя. Життя чоловіка перетворюється в поганий сон, поки одного разу він не зустрічає дівчину, яку, схоже, дуже ображають його веселощі.

Стрілець (2012)

Жанр: комедія

В традиції класичних вестернів закадровий голос розповість вам історію самотнього Стрілка, який заходить в салун перекинути стаканчик спиртного. Там на нього чекає небезпека - брати Хендерсони, які жадають нагороди за його голову. От халепа, всі в салуні, включаючи братів, можуть чути голос оповідача...

CTRL Z (2017)

Жанр: комедія, наукова фантастика

Безнадійний романтик Ед винаходить пристрій, який дає йому нескінченну кількість спроб справити враження на дівчину мрії. Він облажався 4795 разів, але все ще не втрачає надії. На жаль, у чудо-машини є один побічний ефект, що дає про себе знати в найбільш невідповідний момент.

Людина без обличчя (2017)

Жанр: драма, фантастика, комедія

Іноді кращий спосіб подивитися на себе з боку - побачити інших. У цьому переконується герой Вільяма О'Лірі, який одним "прекрасним" ранком буквально втрачає обличчя, починаючи відображати інших. Всього день роботи дзеркалом радикально змінює світогляд сфокусованого на своїх проблемах чоловіка.

Найстрашніший наркотик у світі (2017)

Жанр: документальний

В уявленні багатьох найбільш небезпечною наркотичною речовиною є героїн, проте журналіст Райн Даффі відправився в Колумбію, щоб довести: бувають в світі речі і страшніші. Дихання диявола - потужний наркотик, який дозволяє місцевим злочинцям повністю контролювати волю людини. Журналіст зустрічається з наркодилерами і жертвами скополаміна, який отримують з прекрасних білих квітів.

  • Раніше ми зібрали короткі, але захоплюючі шоу для любителів детективів, комедій, драми, фантастики і гострої сатири. Тут - 5 міні-серіалів для карантину, які можна подивитися за один день.
  • Сценаристка "Спійматі Кайдаша" Наталя Ворожбит вибрала для нас 7 улюблених серіалів різних жанрів і настрою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: фільми

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях