Лайм

У США помер актор Сем Ллойд - зірка серіалу "Клініка"

Життя американського актора забрала онкологія

На 57-му році життя помер американський актор Сем Ллойд, який здобув популярність завдяки ролі юриста Теда Бакленда в серіалі "Клініка". Причиною смерті артиста стала онкологія.

Сумну новину повідомило видання Variety з посиланням на його агента. Відомо, що минулого року лікарі виявили у Ллойда неоперабельну пухлину головного мозку, яка надалі дала метастази у хребет, легені, печінку та інші органи.

Фото: Getty Images

Колеги актора сумують в соцмережах і висловлюють співчуття рідним і близьким Сема. Актор Зак Брафф назвав Ллойда одним із найсмішніших акторів, з якими йому довелося попрацювати.

"Спочивай з миром, один із найсмішніших акторів, з якими мені довелося працювати. Сем Ллойд змушував мене лопатися від сміху і виходити з ролі кожного разу, коли у нас були загальні сцени. Він був дуже добрим. Я завжди буду цінувати час, проведений з тобою, Семмі", - написав він.

Крім "Клініки" Ллойд знімався в серіалах "Відчайдушні домогосподарки", "Американська сімейка", "Безсоромні" і "Місто хижачок". Крім акторської кар'єри Сем також займався музикою. Він був учасником гурту The Blanks.

  • На 57 році життя померла співачка Ніна Кірсо - солістка популярного гурту 90-х "Фрістайл". Інформацію про смерть артистки на особистій сторінці в Фейсбук підтвердили її сестра Алла і колега Лідія Тропман.
  • Раніше на 54 році життя помер актор Іррфан Кхан, зірка фільмів "Мільйонер з трущоб" і "Життя Пі". Двома роками раніше у Кхана діагностували нейроендокринні пухлини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.