Лайм

Одного разу розлучилися на рік: Маша Єфросиніна здивувала зізнанням про стосунки з чоловіком

За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші і Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів

3 травня Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв відзначили 19-ту річницю знайомства. На честь пам'ятної дати телеведуча поділилася в Instagram невідомими фактами про їхню родину, включаючи помилковий діагноз безпліддя і довге розставання.

"Оскільки я зараз не п'ю традиційно розе де-небудь небудь в Європі з приводу нашої з Тимуром річниці знайомства, а чищу решітку від гриля, загорнувшись в п'ять пледів, поки мій чоловік засіває новий газон... то, мабуть, розповім вам п'ять фактів про нашу пару, які ви могли не знати, або не вірити в їхню правдоподібність", - написала Єфросиніна.

За словами Маші, вони з майбутнім чоловіком дійсно познайомилися на вулиці. У той момент вона не шукала стосунків, оскільки переживала наслідки "однієї своєї любовної драми". Доля, однак, розпорядилася інакше. ⠀

"Після знайомства Тимур зник (як виявилося, втратив телефон). Я подзвонила йому сама через три тижні, - зізналася телеведуча. - Перший і єдиний раз в житті я перша дзвонила чоловіку. На перше побачення він прийшов (каааапець!!) з другом" .

Також Єфросиніна поділилася, що старшу дочку Нану, якій зараз 16 років, вони з чоловіком зачали через кілька днів після того, як лікарі повідомили їм, що вона безплідна. На щастя, діагноз виявився помилковим.

16-річна дочка Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва Нана Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Пара з 6-річним сином Олександром Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Останнім одкровенням 40-річної зірки стало те, що одного разу вони з чоловіком розлучилися на рік. Заглиблюватися в подробиці Єфросиніна не стала, однак і цього шанувальникам вистачило, щоб почати в коментарях бурхливі обговорення.

"Нічого собі. Скільки одкровень. Цікаві деталі знайомства", - пишуть фанати. - "Ви зараз молодше виглядаєте, ніж на фото з чубчиком!" "Уже в шлюбі розлучилися?" "Цікаво, як би склалося життя, якщо б не подзвонили".

  • Раніше Маша Єфросиніна показала, як турботливий чоловік привітав її з Днем закоханих. Але, здається, ведуча чекала більшого.
  • Також телеведуча розповіла про свою головну фобію. Єфросиніна не переносить комах, і це не просто страх, а панічна боязнь, яка запросто може привести до втрати свідомості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях