Лайм

Катя Осадча в відвертому топі назвала 3 речі, які зробить після карантину

На карантині Осадча та Горбунов не відвідували батьків і не користувалися доставкою суші

11 травня уряд скасує ряд обмежень, введених в Україні через епідемію коронавірусу: відкриються парки і зони відпочинку, літні тераси ресторанів, салони краси та інші елементи міської інфраструктури. Як і всі українці, зірки вже щосили фантазують про те, чим займуться після закінчення карантину. Вагітна Джамала зізналася, що рахує дні, щоб ошатно вбратися, а у Каті Осадчої знайшлося цілих три першочергових завдання.

"Всі вже придумали, що відразу зробите після закінчення карантину, в першу чергу? У нас - поїхати до батьків, поїсти суші і погуляти по центру Києва", - зізналася телеведуча під фото, на якому позує у витонченому топі з відкритими плечима і глибоким декольте .

Фото: instagram.com/kosadcha/

У коментарях фанати Осадчої розділилися на групи: одні залишають їй компліменти ("Як дівчинка на цьому фото"), інші мріють про свіже повітря ( "Спочатку до перукаря за новою зачіскою, а потім в гори, за свіжим повітрям"), а треті не приховують проблем ("Шукати нову роботу").

Раніше Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим поділилася фотографіями з заміської прогулянки. Сім'я разом з сином Іваном вибралася під Київ, щоб насолодитися красою української природи. "Чим не Тоскана? Виїхали на годинку побачити красу неподалік. У нас неймовірна країна. Після карантину будемо освоювати внутрішній туризм", - написала телеведуча.

Фото: instagram.com/kosadcha/

Фото: instagram.com/kosadcha/

  • Оля Полякова розповіла про наслідки карантину для шоу-бізнесу. Співачка перерахувала проблеми, з якими вона та її колеги зіткнулися через епідемію коронавірусу
  • Маша Єфросиніна розвеселила соцмережі ефектним дефіле зі сміттєвим пакетом. Зірка вирішила вбиратися всупереч карантину, тому що дуже сумує за сукнями

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки