Лайм

Учасниця "Жіночого Кварталу" показала ніжне фото з новонародженим сином

Обличчя малюка батьки вирішили поки не показувати

Українська співачка, учасниця гумористичного проекту "Жіночий Квартал" Віра Кекелія 5 травня відзначила свій 34-й день народження. Артистка зазначила, що найціннішим подарунком для неї стало народження сина.

Про це молода мама написала в своєму Instagram. Публікацію вона супроводила чуттєвим чорно-білим знімком з малюком. "Мені 34. Новий рік почався і в моїх руках найцінніший подарунок", - підписала вона фото.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Зворушливий пост співачки вже встиг зібрати майже 11 тисяч лайків і масу коментарів. Фанати не перестають захоплюватися щирістю Віри, а також тим, як їй пасує материнство.

Нагадаємо, що Віра Кекелія вперше стала мамою 1 травня. Співачка подарувала своєму чоловікові, музиканту Роману Дуді, сина Івана. Цікаво, що у пари були партнерські пологи, чоловік співачки підтримував кохану і переживав цей хвилюючий момент разом з нею.

Віра Кекелія і Роман Дуда познайомилися на шоу "Голос країни-7". Стосунки між вокалістами зародилися в період "нокаутів". У жовтні 2017 року закохані стали чоловіком і дружиною. А в лютому цього року пара оголосила, що чекає первістка.

Фото: instagram.com/kekeliavera

  • Українська акторка Ольга Сумська знову стала бабусею - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину.
  • 21 квітня учасник українського гурту ТНМК ("Танок на Майдані Конго") Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі, став батьком двійнят - хлопчика і дівчинки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки