Лайм

Кара Делевінь і Ешлі Бенсон розійшлися після двох років стосунків

Стосунки дівчат не пережили карантину

Кара Делевінь і Ешлі Бенсон розійшлися. Видання People повідомляє, що 27-річна супермодель і 30-річна актриса "Милих ошуканок" припинили відносини на початку квітня.

"У Кари і Ешлі завжди були свої злети і падіння, але тепер все скінчено. Їхні стосунки себе вичерпали", - розповіло джерело.

Фото: instagram.com/caradelevingne

Делевінь і Бенсон вперше застали за поцілунками в серпні 2018 року, але свій роман пара підтвердила лише в червні 2019 го. З тих пір супермодель часто говорила про свою пасію в інтерв'ю і соцмережах.

"Я не хочу бути настільки потайною, щоб люди думали, що мені соромно. Але у мене ніколи не було таких відносин, коли все було б публічно, або щоб я розміщувала фотографії когось іще. Ми не мали потреби в увазі, але тепер я відчуваю, що немає причин цим не пишатися", - пояснила вона в інтерв'ю Elle.

Розставання дівчат стало для їхніх шанувальників несподіванкою, оскільки раніше вони публічно зізнавались одна одній в почуттях і навіть не натякали на розбіжності. "Мені здається, що я знаю тебе все своє життя, і я так пишаюся тим, що ти перетворюєшся на жінку, якою завжди мріяла бути. Я люблю тебе без слів, моя солодка", - писала Делевінь в день народження Бенсон.

Ніяких подробиць про причини розставання дівчата не розголошують. Відомо, що Кара проводить карантин в компанії подруг - зірки "Одного разу в Голлівуді" Маргарет Куеллі, моделі Кайі Гербер та інших.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях