Лайм

Знайомі майже все моє життя: пасербиця Потапа присвятила реперу-імениннику зворушливий пост

Продюсер і музикант святкує свій 39-й день народження

Дочка колишньої дружини Потапа, 22-річна Наталія Горова, присвятила зворушливий пост реперу і продюсеру, який 8 травня святкує свій 39-й день народження.

Як зазначила в Інстаграм пасербиця музиканта, вони знайомі майже все її життя. І через стільки років, незважаючи на злети і падіння, музикант залишився другом і доброю людиною.

"Подивися, Льош, які ми тут ще інші та зовсім маленькі. Скільки, ну вже років 19 знайомі точно, майже все моє життя, - зазначила під знімками Горова. - Ти неймовірний талант, друг - стільком ділилася з тобою за ці роки, а ти підтримував і це дуже цінно".

У день народження музиканта дівчина побажала йому залишатися по-справжньому щасливим: "Напевно найголовніше - це бути щасливим, слухати себе зсередини і робити те, що хочеться. І тоді все буде складатися добре. Будь щасливим, Льошка, Потап, По і просто друг".

У коментарях до посту Потап не менше ніжно подякував Горовій за привітання та спільні знімки. "Люблю тебе, мала", - написав музикант.

  • Однією з перших у соцмережах Потапа-іменинника привітала його дружина. Настя Каменських поділилася домашнім фото і додала до нього масу ніжностей.
  • Декількома днями раніше свій 33-й день народження відсвяткувала і Настя Каменських. Цей день співачка провела вдома, оскільки в країні триває карантин. Кілька знімків з домашнього святкування NK опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.