Лайм

Через епідемію коронавірусу 94-річна королева Єлизавета залишиться в ізоляції до осені

Карантин для королеви Великобританії не закінчиться ще довго

Як мінімум до осені Єлизавета II буде залишатися в ізоляції у Віндзорському замку. Про те, що 94-річна королева і її 99-річний чоловік принц Філіп влітку не будуть показуватися на публіці, повідомляє видання Deadline.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Через епідемію коронавірусу, який особливо небезпечний для людей похилого віку, Єлизавета і Філіп з березня знаходяться в Віндзорі, під наглядом невеликої групи домашнього персоналу. Букінгемський палац, який є офіційною лондонською резиденцією королеви, буде закритий на літо, а заходи, в тому числі щорічну Церемонію виносу прапора і вечірку в саду королеви, скасовують.

За 68 років правління ізоляція через COVID-19 знаменує найтривалішу відсутність Єлизавети II на офіційних заходах. У Букінгемському палаці не назвали жодних часових рамок для відновлення її активності, але найраніша можлива дата запланована на осінь.

  • Раніше мережу захопили фото квітучого саду Єлизавети II. Поки вона ховається від вірусу в замку, садівник королеви Великобританії показав, які рослини цвітуть в її саду навесні.
  • 23 квітня принцу Луї виповнилося 2 роки. Кейт Міддлтон і принц Вільям показали милі фото молодшого сина в день його народження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.