Лайм

Без роботи і друзів: після переїзду в США принц Гаррі "втратив орієнтири"

Відмовившись від королівських повноважень, принц Гаррі переїхав в Лос-Анджелес і залишився "без керма"

Нове життя принца Гаррі на батьківщині Меган Маркл виявилося для нього незвичним і порожнім. Вся справа в тому, що герцогу Сассекському не вистачає звичного кола спілкування і активності.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"Гаррі багато розмовляє по телефону і дуже багато спілкується з друзями і колегам, - розповіло виданню Vanity Fair джерело, близьке до герцога. - Він підтримує регулярні контакти з усіма організаціями, з якими працює вдома в Великобританії. У нього багато друзів в британському військовому співтоваристві, і, звичайно, він сумує за ним. Це дуже дивний час для всіх нас, але я думаю, що зараз Гаррі не вистачає облаштованості в житті. На відміну від Меган, у нього немає друзів в Лос-Анджелесі, і у нього немає роботи. Так що зараз він трохи втратив орієнтири. Але так буде не завжди, і він це знає".

Раніше стало відомо, що в Лос-Анджелесі Меган Маркл і принц Гаррі оселилися в особняку голлівудського продюсера Тайлера Перрі вартістю 18 млн доларів. Він знаходиться в престижному комплексі Беверлі-Рідж. Вілла побудована на вершині пагорба, і в ній герцог і герцогиня Сассекські зможуть знайти бажану приватність.

  • Меган Маркл програла перший суд проти таблоїдів, що опублікували її листа батькові. Герцогиня бореться з жовтою пресою, яка порушила її право на недоторканність приватного життя.
  • Принц Вільям і Кейт Міддлтон тим часом відсвяткували річницю весілля. 9 років тому Вільям і Кейт стали сім'єю, і ми зібрали їх кращі фото

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.