Лайм

Наш подарунок долі: Влад Яма з дружиною показали підрослого сина

Подружжя поділилися рідкісним кадром

Зірковий хореограф Влад Яма рідко показує свого 4-річного сина Леона. А якщо і публікує фото хлопчика, то закриває обличчя смайликами або робить знімки зі спини. Але тепер танцюрист вирішив показати обличчя первістка, хоча і в профіль.

Трепетний знімок знаменитий тато виклав у свій Instagram. На фото Леон ніжно цілує маму в губи, яка присіла навпроти нього на колінах. "Як же я мріяв про сина! Дякую, Ліліана", - підписав він кадр.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Таку ж фотографію декількома днями раніше опублікувала і Ліліана. Показати малюка дружина танцюриста вирішила в День матері, який відзначався 10 травня.

Пост Влада викликав бурхливу реакцію, не тільки у шанувальників танцюриста, але і у зіркових колег. "Уявляю на скільки ти щасливий! Я теж хочу сина! Це прям моя мрія! Здоров'я всій родині!", - написав хореограф Женя Кот.

Не пройшла повз публікації і дружина Ями. "Наш подарунок долі", - написала вона.

Фанати танцюриста зробили масу компліментів хлопчикові, зазначивши, що він росте справжнім красенем. "Він підкорить всі жіночі серця!", "Красунчик! Хоч тільки профіль видно, але все одно красотун!", "Влад, який же у вас симпатичний хлопець росте. Красунчик", - пишуть фоловери хореографа.

Фото: instagram.com/vladyama_official

  • Раніше Влад Яма та Ліліана приєдналися до нового тренду - домашньої фотосесії через веб-камеру. Результатом онлайн-зйомки подружжя поділилися на своїх сторінках в Instagram.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.