Лайм

Співачка Сіа усиновила двох повнолітніх хлопців, які переросли притулок

У 2019 році 44-річна зірка запросила в свою родину 18-річних підлітків

Американська співачка Сіа (Sia) підтвердила, що стала прийомною матір'ю для двох хлопчиків-підлітків, які повинні були покинути притулок через вік.

"Я насправді усиновила двох синів минулого року. Їм було по 18, зараз їм по 19, - сказала виконавиця в інтерв'ю SiriusXM. - Вони переросли програму опікунства. Так, я люблю їх".

Фото: Facebook

Раніше Сіа, у якої після розлучення в 2016 році ні з ким не було серйозних стосунків, натякала на бажання розширити свою сім'ю. Подивившись документальний фільм HBO "Foster", вона запропонувала показаному в ньому підлітку Дасані стати її сином.

"Привіт, Дасані з фільму Foster! Я хотіла б усиновити тебе, - написала зірка в видаленому нині твіті. - Ми просто намагаємося знайти тебе і підготувати мій будинок, але я хочу, щоб ти знав, що в тебе буде дім".

Також в інтерв'ю виконавиця хіта Chandelier розповіла, що одному з її синів було важко пристосуватися до життя вдома, але обидва вони "роблять багато корисних речей". "Вони дійсно дуже зайняті освітніми речами, які для них корисні", - сказала вона.

  • Співачка Пінк розповіла про важку алергію у маленького сина, який ледь оговтався від коронавірусу. Тепер 3-річний хлопчик не може їсти яйця і продукти з глютеном.
  • 14 травня ONUKA і Євген Філатов стали батьками. Щасливий батько розповів, як вони з дружиною вибрали ім'я для первістка .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.