Лайм

Олена Зеленська привітала українців з Днем вишиванки і показала яскраве фото з чоловіком

У 2020 році свято випадає на 21 травня

Олена Зеленська привітала українців з Днем вишиванки, який в 2020 році відзначається 21 травня. На честь свята перша леді країни поділилася яскравою фотографією з чоловіком, на якій обидва зображені в національних вбраннях.

Відповідний знімок з'явився на офіційній сторінці дружини президента в Instagram. "З Днем вишиванки", - коротко підписала фото Зеленська. Перша леді з'явилася в кадрі в темно-синій вишиванці з яскравим орнаментом, а Володимир Зеленський позував у білій сорочці з чорно-білою вишивкою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Президент поділився схожою фотографією з дружиною і привітав країну з цим прекрасним святом. "З Всесвітнім днем вишиванки", - написав глава держави.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

День вишиванки щорічно відзначається в третій четвер травня. Цього року свято припадає на 21 травня. У цей день прийнято вдягати вбрання з національним орнаментом, щоб підкреслити свою причетність до української культури.

Вишиванка вважається оберегом від усього поганого, а також є символом краси і щастя. В Україні вишивка символізує і сімейну пам'ять, вірність і любов в сім'ї.

  • Джамала тим часом похвалилася своєю міні-колекцією вишиванок. Кожен наряд, який показала співачка, виглядає розкішно і підкреслює жіночність своєї власниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях