Лайм

Оля Полякова розповіла, як їй намагалися зірвати концерт через кокошник і пісні російською

Співачка обурюється, що за інцидент 2017 року досі ніхто не був покараний

Оля Полякова мріє створити профспілку, яка буде захищати інтереси українських артистів. Співачка вважає, що інакше діячі культури не доб'ються від влади уваги і захисту, і як приклад наводить інцидент 2017 року, коли група озброєних людей спробувала зірвати її виступ в Рівному.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Прийшли 200 осіб в балаклавах, перекрили будинок культури, заборонили людям туди заходити, а зі мною сіли на переговори, - розповіла Полякова в новому випуску свого Instagram-шоу "Правда або дія". - Вони всі були зі зброєю, це було дуже страшно, але я сіла з ними говорити. Я запитала: "Чого ви хочете?" Вони сказали: "Скажи, що Крим наш". Я сказала: "Ясна річ, що він наш і його анексували". Вони: "Скажи, що росіяни на Донбасі воюють". я кажу: "Це тільки дебіл не знає, що вони там воюють, що далі?" Вони думали, що я не буду говорити цього на камеру, як якась російська підстилка".

Полякова відповіла на всі питання протестуючих, але вони все ще забороняли їй виступати, і понад 1000 глядачів чекали початку заходу 4 години. Сама вона пов'язує невиправдану агресію зі своєю російськомовною програмою і кокошником, в якому виходила на сцену.

"В останній раз я в Росії виступала в кінці 2014 року. Я туди не їздила, ми почали це з'ясовувати, і за 3 годин вони мене вимотали. Але тим не менше я виступати пішла, люди не розійшлися, і з 7 вечора до 11 вони простояли під будинком культури, - розповіла вона. - Я відпрацювала цей концерт повністю, вранці сіла в машину, зателефонувала чоловікові і попросила купити будинок за кордоном. Я не хотіла жити в цій країні. Ті люди дзвонили в СБУ, говорили, що замінували зал, і при цьому жодної кримінальної справи на них не завели. Поліцейські стояли і просто колупали в носі. Це було несправедливо і протизаконно, і досі ніхто не поніс за це ніякого покарання".

Полякова поскаржилася, що в той нелегкий момент єдиним колегою, який її підтримав, був Андрій Данилко. При цьому найбільше вона гнівається на державу, яка відмовляється захищати діячів культури і шоу-бізнесу. "Гаразд там артисти, але те, що держава нас не захищає - це свинство", - сказала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях