Лайм

Віктору Павлику та його молодій нареченій довелося перенести весілля

Пара вирішила провести торжество в рідному для дівчини Дніпрі

Співак Віктор Павлік та його молода наречена Катерина Репяхова через карантин були змушені перенести весілля, заплановане на 10 червня. Пара вирішила провести торжество в рідному для дівчини Дніпрі, але тепер його довелося відкласти до серпня.

Про це, відповідаючи на питання фоловерів, Репяхова розповіла в особистих Інстаграм-сторіз. "Спочатку весілля було заплановано на 10 червня. Тепер перенесли на середину серпня", - зазначила вона.

Для 54-річного співака цей шлюб буде четвертим, а ось 25-річна Катя під вінець піде вперше. Наречена вже давно готується до весілля і час від часу ділиться подробицями та планами в Інстаграм.

Фото: instagram.com

  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена. Сам же музикант за час попередніх відносин вже тричі ставав батьком і виховав 35-річного Олександра, 33-річну Христину та 20-річного Павла.
  • Віктор Павлик зізнався, чого боїться у відносинах з молодою коханою. Співак не приховує, що думає про їх різницю у віці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.