Лайм

У мене дуже дороге життя: Оля Полякова розповіла про величезні витрати

На карантині співачці довелося освоювати нові способи заробітку

Концерти та корпоративи - головне джерело доходу українських артистів. Залишившись без роботи через карантин, деякі з них знайшли порятунок в інтернеті. Найяскравіший приклад - Оля Полякова, яка на карантині почала записувати кулінарні влоги, вести Інстаграм-шоу "Правда чи дія", записувати платні поздоровлення і проводити лотерею. У бесіді з Надією Мейхер співачка зізналася, що підтримувати активність її змушує фінансова потреба.

Фото: instagram.com/polyakovamusic/

"У мене дуже великі витрати, величезні. У мене дуже великий колектив, я живу у величезному маєтку, і людям, які працюють тут, потрібно платити зарплати. У мене великий колектив, тільки на сцені зі мною працюють 26 чоловік, не рахуючи офісу. У мене дуже дороге життя. І його потрібно утримувати, - розповіла виконавиця хіта "Шльопки". - Коли почався карантин, у мене почалася дуже сильна паніка - що робити? Щоб утримувати всю цю ораву, оплачувати дітям онлайн-уроки, англійську мову, музику, мені потрібно працювати - співати, їздити на корпоративи. Якби у мене був багатий мільйонер-чоловік, як це було раніше... Я ж постаралася, свиня, розорила його трохи. Він заробляє, але, тим не менше, мені немає на кого покласти всю цю історію".

Полякова згадує, як після трьох днів сильної паніки на початку карантину стала освоювати інтернет, і тепер це приносить їй дохід. Але це вимагало виходу із зони комфорту.

"Як кажуть психологи, вийдіть із зони комфорту, це дасть вам можливість розвиватися в новому напрямку. Інтернет у мене провисав, у мене не було на нього часу, а тепер, оскільки час з'явилося, я сюди віддаю всі свої сили", - розповіла вона.

За даними журналу Фокус, в 2019 році Оля Полякова займала 6 місце в рейтингу найбагатших артистів України. Перші рядки дісталися співачкам, які живуть в Росії - Ані Лорак і Світлані Лободі. На третьому місці знаходився Олег Винник, на четвертому - тоді ще телеведучий Володимир Зеленський, а на п'ятому - Настя Каменських.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях