Лайм

Дронь влаштували стеження за принцом Гаррі і Меган Маркл - довелося викликати поліцію

Після переїзду в Лос-Анджелес життя пари не стало більш спокійним

Принцу Гаррі і Меган Маркл довелося звернутися в поліцію через дронів, що літали над їхнім новим будинком в Лос-Анджелесі. Пара побоювалася, що таке вторгнення може бути пов'язано з терористичною загрозою.

Близьке до сім'ї джерело розповіло The Daily Beast, що в травні щонайменше 5 безпілотників літали над їхнім будинком на висоті до 6 метрів. Під час одного з цих інцидентів вони відпочивали біля басейну з маленьким сином Арчі.

Фото: instagram.com/sussexroyal

"Вони бачать, що ці дрони наближаються до них, і припускають, що ними керують фотографи. Але вони не можуть просто прийняти це. Меган отримувала расистські загрози смерті під час їхнього весілля, тому загроза терору дуже реальна, - сказало джерело. - Уявіть, якби на їх місці ви зіткнулися з цим, як би ви себе почували? Дрони гудуть на висоті 6 метрів над головою, коли ви намагаєтеся гратися з сином".

Дрони - не єдині порушники приватного життя Меган і Гаррі. Коли вони виходять із дому, за ними часто слідують люди на автомобілях. Все це змусило пару найняти загін охоронців. При цьому вони заперечують, що витрати на охорону покриває батько Гаррі, принц Чарльз. "Вони не вимагають особливого ставлення, - сказав друг сім'ї. - Захист родини - їхня головна турбота".

  • Британський політик розповів, скільки платникам податків коштувало утримання принца Гаррі і Меган Маркл. Щоб 2 роки забезпечувати всі потреби пари, знадобилося $ 53 млн.
  • Меган Маркл програла перший суд проти таблоїдів, що опублікували її листа батькові. Герцогиня бореться з жовтою пресою, яка порушила її право на недоторканність приватного життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.