Лайм

Засудженого Харві Вайнштейна звинуватили в згвалтуванні неповнолітньої

Скандальний продюсер отримав новий позов від чотирьох жінок

Харві Вайнштейн, який відбуває ув'язнення в тюрмі Венде, отримав новий позов від чотирьох анонімних жінок, які звинувачують його в сексуальному насильстві. Однією з жертв на момент передбачуваного злочину було 17 років.

У позові також фігурує ім'я брата Харві, Роберта Вайнштейна. У ньому стверджується, що той знав про сексуальне проступок Вайнштейна і активно його приховував, пише Page Six.

Фото: Getty Imges

43-річна жінка з Теннессі заявила, що в 1994 році їй було всього 17 років, коли в Нью-Йорку Вайнштейн заманив її в готельний номер на ділову зустріч і сказав, що їй доведеться "сексуально догодити йому", якщо вона хоче відбутися як актриса. У судових документах сказано, що він змусив її зайнятися оральним сексом, а потім згвалтував. Оскільки в той час вона була неповнолітньою, її звинувачення підпадають під дію Закону про дітей-жертв, що скасовує термін позовної давності.

70-річна еквадорка стверджує, що в 1984 році 68-річний Вайнштейн напав на неї на Каннському кінофестивалі. Їй було 34 роки, і вона намагалася увійти в кіноіндустрію як документаліст. Вайнштейн, нібито, запросив її обговорити проект, відвів в свою кімнату в готелі, де схиляв до сексу. Їй вдалося вирватися, але Вайнштейн закликав її мовчати, якщо вона не хоче втратити роботу в галузі.

38-річна мешканка Нью-Йорка заявила, що в 2008 році Вайнштейн помітив її в ресторані на Манхеттені і пообіцяв "допомогти підняти кар'єру на новий рівень". Кілька днів по тому продюсер запросив її в свою квартиру в Сохо і нібито згвалтував. Він сказав їй, що якщо вона кому-небудь розповість, він зруйнує її кар'єру.

35-річна угорка розповіла, що познайомилася з Вайнштейном на Венеціанському кінофестивалі 2013 року, кілька місяців по тому прийшла в його офіс на прослуховування, а потім - в готельний номер, де він нібито змусив її зайнятися з ним оральним сексом. У позові не вказано, в якому місті відбувся напад.

Прес-секретар Вайнштейна відмовилася коментувати позов, який вимагає грошової компенсації невстановленого розміру.

Нагадаємо, що в березні кіномагната засудили до 23 років тюремного ув'язнення після того, як Манхеттенський суд присяжних визнав його винним в насильницькому скоєнні орального сексу і згвалтуванні. Зараз він знаходиться у в'язниці в штаті Нью-Йорк, але незабаром буде виданий Лос-Анджелесу і постане перед судом за іншими кримінальними справами.

  • Напередодні оголошення вироку адвокати Вайнштейна попросили пошкодувати продюсера після падіння в тюрмі. Вони стверджували, що він не проживе за гратами більше 5 років.
  • Виступаючи в суді, Харві Вайнштейн висловився про рух #MeToo. Його він порівняв з часами холодної війни, коли в тюрму саджали всіх, кого підозрювали в комунізмі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях