Лайм

Forbes позбавив Кайлі Дженнер статусу наймолодшої мільярдерки в світі - модель зловили на брехні

Видання стверджує, що молода підприємниця перебільшила масштаб та успіх свого бізнесу

22-річна модель Кайлі Дженнер втратила звання наймолодшої мільярдерки в світі, присвоєного їй в квітні цього року. Експерти Forbes засумнівалися в розмірах доходів бізнесвумен і перерахували їх. В ході вивчення фінансових даних з'ясувалося, що Кайлі підробляла податкові декларації, а її косметичний бренд приносить менше грошей, ніж стверджувалося раніше.

У рейтингу Forbes, випущеному в минулому місяці, доходи Кайлі були оцінені в $1,2 млрд. Нові дані про Kylie Cosmetics дають підстави вважати, що доходи молодої підприємниці становлять трохи менше $900 млн, пише Forbes.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Це означає, що Кайлі Дженнер роками "роздувала масштаб і успіх свого бізнесу". "Бізнес Кайлі значно менше і менше вигідний, ніж її сім'я роками переконувала косметичну індустрію та ЗМІ", - зазначає видання.

За версією видання, бухгалтер Дженнер надавала Forbes податкові декларації, які були, "цілком імовірно", помилковими.

Вперше про Кайлі Дженнер заговорили в 2007 році, тоді дівчина взяла участь в реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян", в якому також знялися її знамениті родичі. У 2010-му вона почала кар'єру моделі і стала рекламувала одяг популярних брендів.

Через деякий час Кайлі і її сестра Кендалл запустили власний бренд одягу Kendall & Kylie, пізніше з'явився і бренд косметики Kylie Cosmetics.

  • Раніше Кайлі Дженнер з сестрою Кендалл в бікіні похвалилися спокусливими фото на рожевому піску. Сестри подражнили фанатів розкішним відпочинком на Багамах.
  • Кім Кардашьян передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти їм достатньо уваги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях