RU  UA

Зірки

Дружина Дмитра Комарова в обтягуючому міні похвалилася витонченою фігурою: фото

Дівчина знає, як підкреслити достоїнства

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася з дописувачами свого мікроблогу новим знімком.

На фото, опублікованому в Instagram, дівчина позує біля великих панорамних вікон з видом на столицю. На ній - коротка червона сукня, яка вигідно підкреслює достоїнства фігури моделі. Свій пост Олександра присвятила Дню Києва, який відзначається цими вихідними, але увагу фоловерів більше привернула сама дівчина.

Фото: instagram.com/aakucherenko

"Сьогодні Київ в сльозах дощу ... Але ми то знаємо, який він прекрасний, коли посміхається! З Днем народження, Київ. Не переймайся - все обов'язково буде добре", - написала Кучеренко.

Дописувачі викупали Сашу в компліментах, відзначаючи її витонченою фігуру. "Ви дуже красива", "Яка фігурка", "Красуня як трояндочка, струнка як березонька", "Красуня", "Найкрасивіша", - захоплюються коментатори.

  • Раніше дружина Дмитра Комарова поділилася архівною фотографією у своїй першій вишиванці. На знімку Олександрі 17 років.
  • А також показала романтичні знімки з чоловіком. Фото були зроблені восени минулого року під час поїздки пари в Гонконг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.