Лайм

Королівська родина судиться з відомим журналом за "ганебну" історію про Кейт Міддлтон

Слідом за Меган Маркл, яка судиться з Associated Newspapers за публікацію особистого листа батькові, війну з пресою почали принц Вільям і Кейт Міддлтон. Королівська пара подала до суду на журнал Tatler за публікацію неправдивої і образливої статті про герцогиню Кембриджську.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

За інформацією Mail on Sunday, подружжя вже направило в журнал вимогу видалити статтю під назвою "Катерина Велика". Хоча в тексті говориться, що герцогиня тепер "одна з найвпливовіших жінок світу", Кейт і Вільяма обурили неточності і помилкові твердження. Так, історія передбачає, що герцогиня перевантажена і виснажена своєю роботою в королівській родині після відходу принца Гаррі і Меган Маркл. У статті також йдеться про те, що між нею і Меган були розбіжності, а принц Вільям потрапив під вплив матері Кейт Керол Міддлтон. Особливо обурило пару, що Кейт Міддлтон називають болісно худою і порівнюють з покійною матір'ю принца Вільяма, яка страждала розладом харчової поведінки.

"Це така жорстока і травмуюча колючка. Це сексизм і ганьба жінки в гіршому своєму вигляді, - розповіло джерело Mail on Sunday. - Tatler може подумати, що у нього імунітет, оскільки його читають в королівській родині, і його можна знайти на кожному журнальному столі в кожному "розумному будинку". Але це не має значення. Герцогиня, від природи сором'язлива жінка, робить все, що в її силах".

Тим часом представник Tatler повідомляє Entertainment Tonight, що головний редактор журналу Річард Деннен підтримує автора статті і його джерела.

  • Після переїзду в Лос-Анджелес життя принца Гаррі і Меган Маркл не стала більш спокійною. Дрони влаштували за ними стеження, і парі довелося викликати поліцію.
  • Раніше британський політик розповів, скільки платникам податків коштувало утримання принца Гаррі і Меган Маркл. Щоб 2 роки забезпечувати всі потреби пари, знадобилося $ 53 млн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях