Лайм

Молода душею: фото 94-річної королеви Єлизавети на коні захопили мережу

Королева не закинула кінні прогулянки, незважаючи на вік і карантин

Верхова їзда з дитинства була улюбленим хобі Єлизавети II, і на карантині вона не зраджує своїм звичкам. 94-річну королеву сфотографували на кінній прогулянці в саду Віндзорського замку, де вона ізолювалася разом з чоловіком принцом Філіпом.

На фото королева катається на Ферн - 14-річної Фелл поні. Її пряма постава і задоволений вигляд викликали в соцмережах справжній фурор.

Фото: @RoyalFamily в Twitter

Фото: @RoyalFamily в Twitter

"Її Величність Королева, 94 роки, молода душею!" - захоплюються користувачі Twitter. - "Як мило! Хоча я не знаю, як вона туди залізла. Ми з нею ровесниці, і єдине, на чому я можу їздити без сторонньої допомоги, це ескалатор". "Дійсно дивовижна людина. У світі хаосу вона наша національна скеля!"

Королева любила коней все своє життя, а першого шотландського поні їй подарували у віці 4 років. Також глава королівської сім'ї Великобританії щороку відвідує Віндзорський кінну виставку і любить спостерігати за перегонами.

Фото: @RoyalFamily в Twitter

Фото: @RoyalFamily в Twitter

Любов до верхової їзди також передалася її дітям і онукам. Дочка королеви, принцеса Анна, стала першою королівською особою, яка прийняла участь в Олімпійських іграх, коли брала участь в триденних змаганнях з кінного спорту в 1976 року в Монреалі. Слідуючи по її стопах, дочка Анни, Зара Тіндалл, брала участь в Олімпійських іграх 2012 року і виграла срібну медаль у складі збірної Великобританії з кінного триборства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях