Лайм

Можу слухати на репіті: Джамала назвала 5 улюблених виконавців

Серед них не знайшлося жодного українського

На карантині вагітна Джамала давала багато онлайн-концертів, але сама майже не слухала нової музики. Співачка зізналася, що їй було складно насолоджуватися новинками на самоті, тому в плейлисті опинилися лише перевірені виконавці та альбоми.

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

"Карантин - час для того, щоб люди як раз все розслухали? Може, навпаки, всі слухають музику, але не насолоджуються по-справжньому? Мені здається, складно насолоджуватися одному, - міркує виконавиця. - Музика може радувати нас самих, занурювати в спогади, надихати, вчити, але навіть тут потрібен обмін енергією і, звичайно, живі люди. Потрібні такі, як ти! Однодумці, які на запропоновану тобою пісню скажуть: Так, зацінили! / Ні, не те, і т.д. Бажано все ж наживо!"

Джамала розповіла, що у неї є п'ятірка альбомів, яких вона може слухати на репіті. "Навіть необов'язково саме ці альбоми, а й іншу музику цих виконавців", - пояснила вона.

Ось, як звучать улюбленці переможниці Євробачення-2016.

RY X - Dawn (2016)

James Blake - Assume Form (2019)

RHYE - Spirit (2019)

Michael Kiwanuka - Home Again (2012)

Radiohead - A Moon Shaped Pool (2016)

  • Вагітна Джамала на карантині чуттєво переспівала хіт Аріани Гранде. God is a Woman у виконанні співачки звучить ніжно і осмислено.
  • Раніше вагітна Джамала розповіла, що хоче зробити відразу після карантину. Співачка сумує за красивим нарядам і прогулянкам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях