Лайм

Переможець Євробачення зважився на зізнання - 11 років він був залежний від таблеток

Олександр Рибак проходить курс реабілітації під наглядом лікарів

Співак Олександр Рибак зізнався, що роками був залежний від сильнодіючих лікарських препаратів, і ця згубна пристрасть ледь не зруйнувала його життя.

"У мене була таємниця. 11 років я був залежний від снодійного і антидепресантів. Спочатку все було добре, але в підсумку моє життя мало не зруйнувалася, - написав в Instagram переможець Євробачення-2010. - У січні цього року я почав курс реабілітації (за допомогою моїх лікарів) і поступово приходжу в порядок".

Фото: instagram.com/rybakofficial

34-річний музикант, який підкорив світ оптимістичною піснею Fairytale, розповів, що останніми роками залежність від таблеток зробили його слабким і наляканим.

"Це торкнулося не тільки мого мозку, але і відбилося на м'язах, шлунку і загальному стані організму. Ця залежність псувала мої стосунки з людьми, але найголовніше, вона майже знищила мою волю до життя, - написав він. - Я знаю, що є багато людей, які борються подібним, тому протягом наступних тижнів я поділюся з вами своїм досвідом, і я буду радий, якщо комусь він допоможе".

У коментарях прихильники співака підтримали його теплими словами підтримки.

"Так відважно з твого боку написати про це", "Ти сміливий і сильний, і я пишаюся твоєю чесністю і відповідальністю", "Ми тебе любимо, і ми тут заради тебе. Головне не здавайся!" - пишуть у коментарях.

  • Глядачі Євробачення назвали найбільшу пісню в історії конкурсу. На сьогоднішній день в світі було продано більше 6 млн копій хіта.
  • Раніше стрімінговий сервіс Netflix показав перший трейлер комедії "Євробачення" з Рейчел Макадамс ( "Справжній детектив") і Віллом Ферреллом ( "Зеровілль"). Прем'єра фільму запланована на 26 червня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях