Лайм

Племінниця Софії Ротару показала, як вибирає весільну сукню

Sonya Kay показала кілька варіантів в своєму мікроблозі

Уже в ці вихідні мало відбутися весілля української співачки Sonya Kay, проте через смерть тата артистка скасувала торжество. Племінниця Софії Ротару та її коханий вирішили просто розписатися, оскільки саме батько повинен був вести Соню до вівтаря.

На реєстрацію шлюбу співачка захотіла піти у весільній сукні, але визначитися з нарядом виявилося не так вже й просто. У своєму Instagram Stories Sonya Kay показала кілька розкішних варіантів і попросила дописувачів допомогти визначитися з вибором. "Я не знаю, як вибрати. Насправді це дуже складно. Допоможіть", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Артистка приміряла вбрання легкого крою, сексі-сукні, які вигідно підкреслюють фігуру співачки, і класичні корсетні варіанти.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Нагадаємо, що про заручини Соня оголосила в середині листопада минулого року. Дівчина відповіла "так" на пропозицію руки і серця через 5 місяців після знайомства з майбутнім чоловіком. Особистість свого обранця співачка не розкриває і навіть не називає його імені. Відомо тільки, що майбутній чоловік артистки - професійний хокеїст і молодший за неї на 3 роки.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

  • Нагадаємо, що чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Через два тижні після трагедії Sonya Kay прокоментувала втрату в родині. Співачка опублікувала фото рідної людини, зазначивши, що він був "найкращим татом на світі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях