Лайм

Анна Седокова представила кліп, який включає в себе кадри відеодзвінків з коханим на карантині: відео

Відео вийшло душевним і трепетним

Анна Сєдокова презентувала новий кліп на пісню "Теплее". Відео включає в себе кадри відеодзвінків друзів і закоханих на карантині, в тому числі й уривок відеозв'язку співачки з її бойфрендом Янісом Тіммі. Самоізоляцію закохані проводили окремо: артистка - у Москві, а баскетболіст - в Ризі.

Прем'єра відеокліпу відбулася на YouTube-каналі виконавиці. "Тепер нам точно стане тепліше, від того, що нарешті ми можемо зустрічатися зі своїми близькими і рідними! За карантин ми багато переосмислили і навчилися цінувати те, що у нас є. Ми точно стали краще і згадали, що таке сумувати за близьким, що не маючи можливості зібратися разом", - прокоментувала Анна.

Для ролика команді Седокової надіслали свої відеочати більше тисячі людей, в тому числі й знаменитості. "Я дуже хочу що б кожна людина, яка вклала шматочок свого серця в кліп "Теплее" назавжди залишилася в моїй пам'яті", - зазначила співачка.

Нагадаємо, що Анна Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків - 15-річну Аліну від першого шлюбу з нині покійним футболістом Валентином Белькевичем, 8-річну Моніку від другого - з бізнесменом Максимом Чернявським, а також 3-річного Гектора, батьком якого є російський бізнесмен Артем Комаров, з яким співачка розійшлася незабаром після пологів.

Наразі співачка перебуває у нових стосунках. Обранцем Седокової став 27-річний латвійський баскетболіст Яніс Тімма.

  • Раніше Анна Седокова опублікувала в соцмережі інтимне фото з коханим, але замість захоплення отримала негатив. Співачці порадили бути скромніше і думати про те, що на її сторінку заходять діти.
  • А також розповіла про невдалий шлюб з футболістом Валентином Белькевичем, з яким розлучилася в 2006 році. Екс-учасниця "ВІА Гри" зізналася, що у Белькевича була жінка, з якою він зустрічався незважаючи на дружину і маленьку доньку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях