Лайм

Jerry Heil показала свою нову квартиру - переїхала співачка не просто так

Більше подробиць артистка пообіцяла розповісти пізніше

Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) переїхала в нову квартиру. Про це дівчина повідомила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши кілька кадрів на тлі коробок з речами.

"Я переїхала. Можете привітати мене", - написала Яна під знімками, зробленими на кухні. За фото видно, що квартира виконана в сучасному стилі. У своїх "сторіз" співачка зізналася, що переїхала не просто так.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Якби не одна суперсильна причина, через яку я переживаю і нервую кожен день, я б залишалася на тій квартирі, - каже Яна. - Але сталося дещо, що тепер мене дуже сильно турбує. І я не відчуваю себе в безпеці. Ніколи не думала, що я до такого доживу".

Фото: instagram.com/thejerryheil

Всіх подробиць Jerry Heil розкривати не стала, але про справжню причину переїзду пообіцяла розповісти в своєму новому реаліті-шоу на YouTube, в якому ділитиметься всім, що відбувається з нею в даний час.

"Я навіть не можу натякнути, щоб нікого не провокувати. Але останнім часом я не відчуваю себе в безпеці", - зазначила Яна.

Фото: instagram.com/thejerryheil

  • Раніше Джеррі Хейл зізналася, що до 24 років у неї жодного разу не було сексу, і вона не хоче вести статеве життя, поки не зустріне справжнє кохання. Тепер співачка вирішила підтримати шанувальників, яких її позиція надихнула поділитися своїми історіями і проблемами.
  • Також співачка показала витончену фігуру в нижній білизні , але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях