Лайм

Кайлі Дженнер з дочкою Стормі знялася для обкладинки Vogue на свій телефон

Через карантин фотосесію для модного глянцю влаштували онлайн

Обмеження авіасполучення не завадило чеському Vogue роздобути фотосесію 22-річної Кайлі Дженнер. Найдорожча знаменитість року сфотографувалася для журналу у себе вдома в Лос-Анджелесі на її особистий iPhone.

"Мені сподобалося робити цю інтимну зйомку для Vogue Czechoslovia. Ми повісили простирадла на задньому дворі, щоб спробувати створити фон, і зняли все це на мій iphone", - написала Дженнер в Instagram. На фото вона позує синьому корсеті і пальто Balmain на тлі блідо-рожевих відрізків напівпрозорої тканини.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

Для обкладинки Vogue обрав фото Дженнер з дочкою Стормі. Винахідливе селфі модель і засновниця компанії Kylie Cosmetics зробила під чуйним керівництвом модних фотографів Лука і Алессандро Мореллі. Брати опублікували милий бекстейдж-скріншот, на якому Кайлі з 2-річною дочкою ніжиться в ліжку.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/morellibrothers

В інтерв'ю Кайлі розповіла, що обов'язково дозволить Сторми носити макіяж, але поки не впевнена, коли це потрібно зробити. "Коли я була маленькою, я таємно використовувала тіні моєї матері. Це давало мені велику свободу і заохочувала творчість. З шостого класу я ходила з фіолетовими тінями для повік", - розповіла Дженнер.

Маленька Стормі не вперше, з'являється на обкладинці модного глянцю. У 2019 року в віці 17 місяців дівчинка разом з мамою і бабусею Кріс Дженнер позувала для Ha rper's Bazaar Arabia.

  • Кайлі Дженнер очолила список найбільш високооплачуваних зірок в світі . Це вдалося їй навіть після втрати статусу наймолодшою мільярдерки.
  • Раніше Кейтлін Дженнер - батько-трансгендер Кайлі і Кендалл Дженнер - розповіла про життя після зміни статі. Незважаючи на труднощі, увагу преси і нерозуміння старих друзів, вона жодного разу не пошкодувала про своє рішення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLi me , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях