RU  UA

Зірки

Джамала стала мамою вдруге - співачка народила ще одного принца

Артистка поділилася прекрасною новиною

Українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знову стала мамою. Переможниця Євробачення 2016 подарувала своєму чоловікові Бекіру Сулейманову другого сина.

Про поповнення в родині знаменитість повідомила на особистій сторінці в Instagram. Малюк з'явився на світ 19 червня в одному з приватних пологових будинків Києва. Другу дитину Джамала і Бекір назвали Селім-Гірай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Ласкаво просимо до нашого бенду! Мій другий принц - Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19.06 народився найпунктуальніший малюк. (За статистикою входить у 4%, тому що народився у прогнозовану дату, саме в свій час)", - поділилася зіркова матуся .

Шанувальники і колеги співачки закидали її привітаннями і побажали малюкові здоров'я, а батькам - терпіння.

Нагадаємо, Джамала і Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів і друзів. 27 березня 2018 року біля пари народився їхній первісток. Батьки дали малюкові кримськотатарське ім'я - Емір-Рахман.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Про другу вагітність Джамала оголосила в лютому цього року. Співачка опублікувала в Instagram миле сімейне фото, на якому зворушливо тримається руками за кругленький животик.
  • Також співачка розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, що Бекір не відразу зрадів новині про майбутню появу ще однієї дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях