Лайм

Нова супутниця Едгара Камінського показала романтичні фото з коханим

Пара насолоджується відпочинком в Одесі

Новий роман Едгара Камінського, колишнього чоловіка солістки "НеАнгелів" Слави Камінської, - вже давно не секрет для тих, хто стежить за особистим життям співачки. Нещодавно дівчина пластичного хірурга Ольга Богата розповіла про їх спільний відпочинок в Куршевелі, а тепер публічно зізналася йому в почуттях.

На своїй сторінці в Instagram Ольга опублікувала яскраві знімки з коханим, на яких обидва зображені в купальних костюмах. Свій пост дівчина приурочила до Дня медичного працівника, який відзначався минулої неділі.

Фото: instagram.com/bogataya_olga

"Своєю копіткою працею ти робиш цей світ кращим. Він сяє красою завдяки твоєму таланту і прагненню змінювати стандарти, підкорювати нові вершини і робити свій внесок в розвиток української медицини! Я дуже тобою пишаюся і люблю", - написала Богата.

Фоловери Ольги запримітили на знімках неймовірно довгі пари і тут же почали звинувачувати її у використанні фотошопу. "Навіщо ноги подовжили? Адже і так красива пара", "Вау, який фотошоп. Оля, ви дійсно думаєте, що це вдалі фото?", "Ви і так гарні, навіщо так фотошопити", - пишуть користувачі.

Богату потішили коментарі дописувачів і вона вирішила їм відповісти: "Так що ж у всіх за незнання, друзі. У кого є 11 айфон той знає, що фото в форматі 0,5 створює таку картинку, ось таке чудо техніки".

Фото: instagram.com/bogataya_olga

  • Нагадаємо, Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Солістка "НеАнгелів" також перебуває в нових стосунках . Відомо, що закохані не живуть разом, але чоловік вхожий в будинок співачки і вже знайомий з її дітьми від шлюбу з Едгаром - 5-річним Леоном і 4-річної Лаурою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях