Лайм

Вибачитися за правду? Молода дружина Віктора Павліка відповіла на звинувачення колишньої дружини музиканта

Катерина Репяхова відреагувала на емоційний пост Лариси Созаєвої

Молода дружина Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова не бачить приводу вибачатися перед колишньою дружиною музиканта Ларисою Созаєвою. До того ж дівчина не розуміє, про які приниження у своєму емоційному Фейсбук-пості заговорила жінка.

Як підкреслила Репяхова в коментарі theLime, черговим гнівним постом у соцмережі Созаева лише знову образила батька свого тяжкохворого сина.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик Фото: instagram.com/repyahovakate

"Батька, який допомагає їм, який робить все, щоб їм було максимально комфортно, який все оплачує, який одягає їх, взуває та годує, - відповіла Репяхова. - Як мінімум, людина могла б бути вдячною за це. Є багато випадків, коли діти хворіють, і у них грошей нема ні на що. Я розумію, вона у важкій ситуації, при цьому у неї є всі умови для того, щоб переживати це максимально комфортно. І все це завдяки Віктору".

"Жінці потрібен психотерапевт, краще б вона зайнялася пошуками фахівця. Ну і, звичайно, мені було б цікаво побачити, як саме я планомірно їх принижую. Дуже цікаво", - додала вона.

Дівчина не має наміру публічно вибачатися, так як цього вимагає Созаєва: "За що вибачатися? За те, що я сказала, що Віктор турботливий батько? За правду?"

Нагадаємо, 26 червня колишня дружина музиканта Лариса Созаева опублікувала у Фесбук емоційний пост, в якому заявила, що Катерина Репяхова "принижує сім'ю музиканта і робить все, щоб його рідні постраждали". Жінка попросила захистити її від Репяхової та зажадала від дівчини публічних вибачень.

  • Що ж стосується хвороби сина Віктора Павліка, вперше про неї музикант повідомив своїм фоловерам восени 2018 року. Тоді ж Павлік попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. Син Павло, у якого діагностували рак кісток, пройшов 18 курсів хіміотерапії, але лікування не принесло результатів.
  • З того часу музиканта часто лають за гастролі, концерти, поїздки в Одесу та іншу активність з молодою дружиною, посилаючись на те, що батькові варто було б більше проводити часу з сином. У свою чергу, Катерина Репяхова пояснила, чому артист змушений продовжувати свою діяльність.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях