Лайм

Зіркове перевтілення: Маша Єфросиніна показала себе до і після макіяжу

41-річна телеведуча сміливо показує себе справжню

Українська телеведуча Маша Єфросиніна продемонструвала своє beauty-перевтілення. Зірка поділилася коротким відео, на якому показала, як виглядає до і після нанесення професійного макіяжу.

Відповідний ролик знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. Спочатку артистка позує з розпущеним волоссям і без косметики на обличчі. А через мить з'являється в кадрі з ефектним макіяжем і зібраним в пучок волоссям.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

У підписі до відео Єфросиніна повідомила, що повернулася до роботи після карантину.

У коментарях до ролика дописувачі ведучої відзначили, що вона виглядає однаково добре як з макіяжем, так і без нього. "Маша, ви красуня і до і після", "Яка ж ви красуня", "Сильно красива", "І до і після красуня", "Маша, ви прекрасна і без макіяжу", "Неймовірна і до, і після макіяжу", - захоплюються фоловери.

  • Раніше Маша Єфросиніна поділилася курйозною історією, яка сталася з нею в одному зі столичних закладів. Ведуча стала випадковим свідком розмови, яка стосувалася її нової стрижки.
  • Також телеведуча показала, як її 5-річний син Саша сам складає свої речі перед сном. Для цього хлопчик використовує просте пристосування з листа картону.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях