Лайм

Ігор Ласточкин розповів, чому його дружина уникає публічності

Гуморист поділився подробицями особистого життя

Ігор Ласточкин і його дружина Анна живуть в щасливому шлюбі вже 11 років. Однак мало хто знає, як виглядає дружина гумориста. Він майже не публікує в соцмережах спільні з дружиною знімки і вкрай рідко виходить з нею в світ.

В YouTube-проект Маші Єфросиніної "Экзамен" шоумен пояснив, чому його дружина уникає публічності і чому вона рідко з'являється в його Instagram. За словами коміка, Анна не любить виставляти себе напоказ і не хоче робити публічним свій "домашній вид".

Фото: instagram.com/lastochkin_igor

Як тільки Ігор просить зробити спільне фото, то у відповідь чує наступне: "Я не в тому одягнена, я не так виглядаю, мені треба привести себе в порядок".

Ще однією причиною відсутності Анни в соцмережах чоловіка є те, що шоумену не подобається, як його дружина позує на фото. За словами Ласточкіна, в житті його кохана - життєрадісна людина, але як тільки включається камера - посмішка зникає з її обличчя.

Переможець "Танці з зірками" також розповів, що кілька разів хотів записати з дружиною смішні відеоролики, але ця затія виявилася провальною. "Вона не акторка взагалі", - говорить гуморист.

Ігор Ласточкин і його кохана Анна одружилися в червні 2011 року. У квітні 2014 року у пари народився первісток - син Радмір.

Фото: instagram.com/lastochkin_igor

  • Український комік Ігор Ласточкин, який переміг в шоу "Танці з зірками-2018", виставив на аукціон свій переможний кубок. На такий крок гуморист пішов заради порятунку маленького сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші, у якого діагностували лейкоз.
  • Телеканал "1+1" розпочав підготовку до нового сезону танцювального шоу. Найближчим часом стануть відомі імена зіркових учасників і професійних танцюристів. Організатори проекту обіцяють, що в цьому році буде золотий склад зірок, яскраві номери та незабутні постановки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях