Лайм

Він товстий і просто штовхається: Шарліз Терон висміяла бійцівські навички Стівена Сігала

Актриса заявила, що Сігал не такий гарний в бойових мистецтвах, як він каже

За 25 років кар'єри в кіно Шарліз Терон встигла зіграти в декількох бойовиках, включаючи "Форсаж 8", "Атомну блондинку" і "Божевільний Макс: Дорога люті". Говорячи про вивчення сценічного бою на шоу Говарда Стерна, 44-річна актриса розкритикувала Стівена Сігала, який називає себе майстром айкідо.

Фото: Wikipedia

"Вечорами я заходила в інтернет, щоб подивитися на бійців, і завжди натикалася на це дивне відео Сігала про те, як він "бореться" в Японії. Але насправді це не так. Він просто просто неймовірно важкий і штовхає людей. У нього зайва вага, і він насилу б'ється... подивіться, це смішно", - порадила зірка.

Свої різкі зауваження Шарліз пояснила тим, що 68-річний актор неприємний в роботі і грубо поводиться з жінками. "У мене немає проблем, щоб про нього злословити, тому що він не дуже милий з жінками. Пішов він", - висловилася вона.

Стівена Сігала кілька разів звинувачували в сексуальних домаганнях і нападах на жінок. У 2018 році актриса Регіна Сімонс, яка працювала з Сігалом в 1994 році, звинуватила його в згвалтуванні на вечірці в його будинку в Беверлі-Хіллз. На той момент їй було 18 років. Також колишня модель з Нідерландів Фавіола Дадіс подавала в поліцію заяву проти актора, стверджуючи, що він мацав її під час кастингу в 2002 році.

Актриса і дружина Елен Дедженерес Порша Де Россі писала в соцмережах про свій досвід роботи з Сігалом в 2017 році. "Мої останні кінопроби на фільм Стівена Сігала проходили в його офісі. Він сказав мені, як важливо на зйомках відчувати хімію за кадром. Потім він сів і розстебнув блискавку на своїх шкіряних штанях. Я вибігла і зателефонувала своєму агентові. Не дивуючись, вона відповіла: "Ну, я не була впевнена, чи він твій тип".

Крім Шарліз Терон, бійцівські навички і поведінку Стівена Сігала критикували й інші знаменитості. Чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв 1995 року Олег Тактаров заявив, що знайомство з Сігалом справило на нього дуже погане враження, і що актора "розчавило славою". Також його агресивну поведінку відзначали Курт Рассел і Джон Легуізамо.

  • У мережі підняли на сміх призначення голлівудського актора Стівена Сігала спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях