Лайм

Тоня Матвієнко показала, як її знаменита мама жваво бігає за онукою - але ж артистці вже 72

Співачка поділилася сімейним відео

Українська співачка Тоня Матвієнко разом з чоловіком Арсеном Мірзояном і дочкою Ніною вирушили на море. З собою зіркова пара прихопила знамениту маму Тоні - народну артистку Ніну Матвієнко.

На своїй сторінці в Instagram Матвієнко-молодша опублікувала відео з літнього відпочинку, на якому 72-річна Ніна Митрофанівна в білому сарафані і з розпущеним волоссям біжить за 4-річною онукою. "Мама молодіє біля Нінусіка", - підписала ролик Тоня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

Дописувачі співачки не змогли пройти повз настільки милого відео і написали багато теплих слів. Вони захоплюються тим, як молодо виглядає Ніна Матвієнко, а також наголошують на тому, що артистка - відмінна бабуся.

"Тонюшка бережіть вашу матінку, таке багатство ніхто не замінить", "Бабуся взагалі супер", "Молодша задає бабусі темп! З онуками наші бабусі молодіють!", "З ким би ще так прудко бігла", "Ох, як класно", - пишуть фоловери Тоні.

Нагадаємо, що Ніна з'явилася на світ 15 січня 2016 року. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі. Тоня і Арсен також виховують старшу дочку співачки від минулих стосунків - 21-річну Уляну. Старшу дівчинку Матвієнко-молодша народила в 17 років.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях