RU  UA

Зірки

Ведуча "Ревізора" оголосила про розлучення з чоловіком через вісім місяців після весілля

Красива історія кохання підійшла до кінця

Ведуча проекту "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова вийшла заміж в жовтні минулого року. Але красива історія тривала недовго - на днях журналістка повідомила, що розлучилася.

Цією новиною вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, пише Новий канал. "Ми більше не разом. Це була красива історія, яка швидко підійшла до кінця. Я дякую цій людині за все, що ми пережили разом. Але в будь-якому випадку потрібно вибирати себе. І скажу вам, що наразі я щаслива", - написала Юлія.

Фото: facebook.com

За словами Панкової, рішення про розлучення було зваженим і обопільним. "Все добре обдумала, зважила - і вирішила йти далі по життю без цієї людини", - зазначила ведуча.

Юлія також додала, що вони з чоловіком розлучилися без скандалів і звинувачень. "Ми свідомо вступили в стосунки, і так само свідомо з них вийшли", - підкреслила вона.

Нагадаємо, що Юлія Панкова вийшла заміж 4 жовтня 2019 року. Весілля пройшло в одному з київських ресторанів, куди були запрошені тільки найближчі люди пари. Телеведуча тримала свого чоловіка подалі від соціальних мереж. Вона не показувала його обличчя, а також приховувала особистість коханого. Пізніше вона вирішила пояснити, чому ховала від публіки свого тоді ще чоловіка.

Фото: facebook.com

  • Ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко поділилася в Фейсбук яскравим фото з чоловіком, французьким режисером Лораном. Декількома днями раніше пара зіграла скромне весілля в Провансі, яке раніше доводилося відкладати через карантин.
  • А співачка Настя Каменських розповіла, як її чоловік Потап влаштував їй весілля-сюрприз в Лас-Вегасі. Перше таємне весілля пара зіграла три роки тому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях