Лайм

Тіна Кароль похвалилася престижною нагородою від президента: образ співачки на врученні

Цією нагородою вшановують жінок за визначні заслуги в різних сферах суспільної діяльності

Президент Володимир Зеленський вручив співачці Тіні Кароль орден княгині Ольги III ступеня, який був присвоєний їй до Дня конституції України 2020.

Артистка опублікувала в Instagram кілька знімків, на яких позує з орденом в руках. Цією нагородою вшановують жінок за визначні заслуги в різних сферах суспільної діяльності, включаючи культуру і доброчинність.

Фото: instagram.com/tina_karol

Для державного прийому Тіна Кароль вибрала чорний total look: строгу сукню-футляр і двобортний жакет. Свій ділової образ артистка доповнила легким макіяжем, простою укладкою та відкритими босоніжками в тон наряду.

Фото: instagram.com/tina_karol

Також Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги III ступеня українську співачку Ірину Білик. Телеведуча Маша Єфросиніна отримала орден За заслуги III ступеня. А Потап і Арсен Мірзоян стали заслуженими артистами України.

  • Тіна Кароль приєднається до Юрія Горбунова і Володимира Горянського у другому сезоні комедійного серіалу про життя гуцулів "Великі Вуйки". Роль співачки поки залишається в секреті, але судячи з фото зі знімального майданчика, вона зіграє жіночну спокусницю.
  • Співачка Тіна Кароль довела, що не соромиться показати себе шанувальникам такою, якою вона є насправді. 35-річна артистка опублікувала "чесне" фото, на якому зображена без грама косметики на обличчі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях