Лайм

ONUKA поділилася милим домашнім відео з новонародженим сином - так співачка розважає малюка

Співачка стала мамою близько місяця тому

Ната Жижченко (ONUKA) показала, як розважає новонародженого первістка своєю музикою, а також анонсувала вихід особливого для неї треку. До створення синглу причетний і маленький Сашко.

Співачка опублікувала в Instagram миле відео, зняте в розкішній вітальні її стильного будинку. На кадрах ролика молода мама сидить на дивані і грає на сопілці чарівну мелодію, хитаючи при цьому ногою люльку з сином.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ONUKA (@onukaofficial)

"Серед останніх релізів давно не було пісні, яка настільки точно відображала б мій внутрішній стан і звучала в унісон з тим, що переповнює мене зсередини. Цей трек - відверта і чесна сповідь; інтимна історія, яку ми створювали всією сім'єю - великий вклад зробив і Сашко", - поділилася Ната.

Нагадаємо, що Ната Жижченко (ONUKA) та її чоловік Євген Філатов (The Maneken) вперше стали батьками - 14 травня в їхній родині з'явився син Олександр. Ця новина стала повною несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював.

  • У недавньому інтерв'ю новоспечені батьки розповіли, як їм вдалося приховати цікавий стан артистки і як дізналися про те, що в їх творчій родині з'явиться малюк.
  • Також ONUKA здивувала зізнанням в чайлдфрі-переконаннях. За словами Нати, вона ніколи не розчулювалася чужим дітям, віддаючи переваги собакам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.